חיפוש רופא
שם משפחה
איזור בארץ
יישובים
התמחות
חיפוש לפי שם

אורתודונטיה לילדים ולמתבגרים

 

 

 

ד"ר תמר פינקלשטיין

בעלת רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות.

חברת סגל המחלקה לאורתודונטיה בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב.

סיימה לימודי רפואת שיניים וכן את התמחותה באורתודונטיה בבית הספר לרפואת שיניים ע"ש מוריס וגבריאלה גולדשלאגר, באוניברסיטת תל אביב.

 

 

 

 

 

ד"ר שמואל עיני 

בעל רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות.

מנהל ההתמחות במחלקה לאורתודונטיה בבית הספר להתמחויות ברפואת שיניים בבי"ח רמב"ם בחיפה.   

סיים את לימודי רפואת השיניים וכן את התמחותו בפקולטה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה ירושלים. היו"ר היוצא של האגודה האורתודונטית.

 

 

  

 

 

ד"ר עודד יצחקי

בעל רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות.

חבר סגל המחלקה לאורתודונטיה בפקולטה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה ירושלים.

סיים את לימודי רפואת השיניים וכן את התמחותו בפקולטה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה ירושלים.

 

 

פורום זה ידון בטיפולים מוקדמים, טיפולים קונבנציונלים, בעיות גדילה והתפתחות, טיפולים מניעתיים ועוד. האגודה האורתודונטית מודה לכם על השתתפותכם. התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר המלצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר

הוסף נושא חדש
לסת תחתונה בולטת שרה   | 22:33 22/11/2011
לסת תחתונה בולטת אצל בת 8 שנים פרופ ירוחם זילברמן, מנהל הפורום   | 16:36 23/11/2011
לשרה שלום רב ותודה בעד פנייתך לפורום האגודה האורתודונטית,
מאחר ולא בדקתי את ביתך תשובתי תהיה כללית ביותר. במידה ובליטת הלסת התחתונה קדימה לעומת הלסת העליונה מאד גדולה, כמו בליטה של 2 - 3 מ"מ כנראה שהמומחה הראשון צדק וכנראה שביתך תזדקק לניתוח הלסת / הלסתות בגיל של סיום הגדילה, שזה בערך 16 - 17 שנה אצל בנות. אבל מאחר ואף אחד לא רוצה לעבור ניתוח של הלסתות, יתכן וגם המומחה השני צדק. קיימות כיום שיטות שבעזרת הרחבת הלסת העליונה דווקא ושימוש עם מסיכת פנים (מכשיר חיצוני המיועד למשוך את הלסת העליונה קדימה ובאותו הזמן מעכב מעט את צמיחת הלסת התחתונה קדימה) ניתן להשפיע על גדילת הלסתות וכך לנסות לתקן את הליקוי בסגר דבר שיתכן וימנע את הצורך בניתוח בעתיד. כמובן, אם ביתך ואתם מוכנים לטיפול כזה, ואף אחד בודאי לא יבטיח לכם הצלחה של מאה אחוז בטיפול זה, כדאי לנסות אותו. הדבר מומלץ גם כדי שבתכם לא תסבול במשך כל השנים עד ביצוע הניתוח ממראה לקוי שבודאי לא עוזר מבחינה חברתית.
בברכה ובהצלחה לביתך,
פרופ'' ירוחם זילברמן
הוסף נושא חדש
עבור לתוכן העמוד