שלום, שמי יעל,בת 20 והתחלתי את טיפולי השיניים שלי בגיל 13.האורטודנט אבחן את בעיית הלסת התחתונה הבולטת ובמשך קרוב לשנה הייתי עם טיפול של רסן. ומייד אחרכך טבעות.
אין ספק שהוא עשה פלאים ונוצר שיפור גדול. אך לא מספיק לדעתי,ובתור ילדה לא ראיתי את זה. היום כשאני בת 20,הלסת התחתונה מאוד מפריעה לי מבחינה אסתטית, ידוע לי שזה לא משמעותי אך עדיין הייתי רוצה שלהכניס אותה יותר פנימה.היום בקרתי אצל האורטודנט ואמר שזה לא מצריך ניתוח כי זה ממש לא רציני אך.הציע לי לעקור שיניים בלסת התחתונה ולהחזיר טבעות. זה מומלץ לדעתך?
ואיזה שיניים עוקרים לרוב בטיפולים כאלה?והאם השינוי שנוצר הוא בעקבות תזוזה של הלסת או צמצומן של השיניים? כי אני יודעת שבגיל 20 זה בעייתי יותר לשלוט בלסת.
שאלה נוספת, אם שיני הבינה עדיין לא צמחו,ואחרי הטיפול של עקירת השיניים אצטרך בעתיד היותר רחוק לעקור בנוסף שיני בינה,לא יווצר הבדל משמעותי יתר על המידה בין הלסתות?
תודה רבה לך על ההתייחסות.:)
Banners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על Banners