אורתודונטיה למבוגרים וטיפולים רב תחומיים - הפנו שאלות למנהלי הפורום שלנו
ד"ר רפי רומנו
בעל רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות. סיים לימודי רפואת שיניים וכן את התמחותו ביישור שיניים בפקולטה לרפואת שיניים, האוניברסיטה העברית והדסה עין כרם, ירושלים.
ד"ר טלי גזית רפפורט
בעלת רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות. סיימה לימודי רפואת שיניים וכן את התמחותה בפקולטה לרפואת שיניים, באוניברסיטת תל אביב.
ד"ר סילביה גרון
בעלת רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות. חברת המחלקה לאורתודונטיה, בית הספר לרפואת שיניים ע"ש מוריס וגבריאלה גולדשלגר ,אוניברסיטת תל-אביב. סיימה לימודי רפואת שיניים וכן את התמחותה בפקולטה לרפואת שיניים, האוניברסיטה העברית והדסה עין כרם, ירושלים.
פורום זה מיועד לשאלות בנושאים של יישור שיניים למבוגרים עם או בלי טיפולים נוספים כגון טיפולי חניכיים, שיקום הפה, שתלים וכדומה. האגודה האורתודונטית מודה לכם על השתתפותכם. התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר המלצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר
שלום
אני בת 40 ואני בטיפול ליישור שיניים כ-3 שנים .
אני לקראת סיום והרופא שלי עשה לי אינטרוזיה בשיניים הקדמיות ,שמתי לב ששתי שיניים מתנדנדות .
הרופא שלי נמצא בח"ול ויגיע רק בעוד שבועיים ,מה עליי לעשות .
מה קרה לי ,אני מאוד חוששת .
אודה על תשובה
לקטרין שלום רב,
תודה על פנייתך לאתר האגודה האורתודונטית בישראל.
באופן כללי כל הפעלת כוחות אורתודונטים על השיניים גורמת לשיניים להיות ניידות, אולם זוהי ניידות זמנית, אשר נעלמת לאחר הפסקת הפעלת הכוחות וייצוב השיניים במקומם החדש.
עם זאת, אם נראה לך שהניידות גדולה או שאינך רגועה, את צריכה לבדוק אם הכל כשורה אצל אורתודונט או רופא שיניים.
בברכה
ד"ר סילביה גרון
Banners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על Banners